Door de versoepelingen vanuit de overheid hebben wij als kerkenraad van de Pelikaankerk in Leeuwarden om u allen toe te roepen: DE PELIKAANKERK IS OPEN.

Wat heerlijk om na zo’n lange tijd u allen weer in onze kerk te mogen ontvangen. Natuurlijk houden we wel de voorschriften in acht die op dit moment nog gelden, zo houden we anderhalve meter afstand van elkaar, tijdens het lopen dragen we nog wel een mondkapje en beperken we het zingen in de kerk nog enigszins (in de liturgie kunt u zien welke liederen meegezongen mogen worden).

Na de dienst is er weer koffie drinken. Dit kan door plaats te nemen op de zitplaatsen met een blauwe stip, bent u samen met uw partner, dan mag u samen plaats nemen bij een zitplaats met een blauwe stip.

Wij zien ernaar uit om u allen te begroeten in de Pelikaankerk.

Ds. P. Dijkstra tijdens een Eredienst in de Pelikaankerk

De Pelikaankerk is open!