Medewerkers uit deze taakgroep bieden pastoraat aan ieder gemeentelid, bijvoorbeeld door het bieden van een luisterend oor aan iemand die worstelt met (geloofs)vragen over het leven of gewoon behoefte heeft aan een gesprek. Maar ook voor het noodpastoraat staan medewerkers klaar, denk daarbij aan pastoraat bij ziekte.

Het team bestaat uit wijkouderlingen, doelgroepouderlingen en de kerkelijk werker.
De taakgroep stelt zich daarnaast ten doel om alle nieuwe leden van de Pelikaankerk of Koepelkerk te helpen zich thuis en welkom te voelen. Zo zijn er wijkteammedewerkers en contactpersonen actief die nieuwe leden bezoeken, en/of uitnodigen voor gesprek en ontmoeting. Tevens worden er groot-huisbezoeken georganiseerd.

Wilt u ons meehelpen om lief en leed met elkaar te delen? Geeft u het aan elkaar en aan het pastoraatsteam of scriba door, dat kan ook via het contactformulier. Alvast hartelijk dank.
Namens de pastoraatsteams Anneke Wagenaar en Ati van Vliet.