Momenteel heeft ons land te maken met een opgeschaalde lockdown in verband met dat de cijfers rondom covid-19 helemaal niet goed zijn. Dit heeft voor de kerken in Nederland geen andere consequenties dan hetgeen we al hanteerde. Hoe gaan wij hier in de Pelikaankerk mee om?

Wij hanteren de volgende regels:

• In de kerk worden niet meer dan 30 bezoekers binnen gelaten
    Men is verplicht zich vooraf aan te melden via a.vanvlietvisser@gmail.com
  • Bij binnenkomst dient u zich te registreren op het inschrijfformulier
    U dient u handen te desinfecteren
  • Voor binnenkomst dient u uw mondkapje op te zetten, deze mag u afdoen nadat u plaats heeft genomen op uw stoel en wederom op te zetten als u zich weer gaat verplaatsen
  • Bij verkoudheidsklachten en griepklachten willen wij u vragen niet naar de kerk te komen
Pelikaankerk Leeuwarden kerst

Natuurlijk willen wij kerst ook dit jaar met u vieren, echter zal dit bij voorkeur gebeuren doormiddel van dat wij onze dienst bij u in de woonkamer brengen. Via www.kerkomroep.nl – zoeken naar de Pelikaankerk – is dit mogelijk. Wanneer u toch naar de kerk wilt komen, vergeet u dan niet op te geven!

Kerst in de Pelikaankerk
Kerst vieren in Coronatijd