Donderdag 10 mei Hemelvaartsdag

Openluchtdienst Prinsentuin

Op 10 mei 2018 verzorgen Baptistengemeente Parkkerk en PGBA rondom de Pelikaankerk een openluchtdienst in de Prinsentuin. Traditiegetrouw komen Christenen met Hemelvaart in de buitenlucht samen voor een kerkdienst. In Leeuwarden bent u ook dit jaar van harte welkom bij de muziekkapel in de Prinsentuin waar Ds. Henk Wieringa en Allart Dijkstra de dienst zullen leiden. Het thema van de dienst is ‘Feest in de stad, feest in de Hemel’. Wieringa: “In 2018 is het feest in onze Culturele Hoofdstad. Op Hemelvaartsdag vieren we in de Prinsentuin dat het feest in de stad is én feest in de Hemel. De betekenis van Hemelvaart spreekt buiten nog meer tot de verbeelding en de locatie is letterlijk laagdrempelig.” Muzikale medewerking is in handen van de Christelijke Brassband Hosannah. De dienst start om 10.00 uur en na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor de kinderen wordt tijdens de dienst in de Prinsentuin iets creatiefs gedaan.

Feest in de stad. Feest in de hemel.