Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Vind je af en toe een kerkdienst saai? Maar wil je wel iets met geloven doen? Vind je het leuk om samen wat met andere jongeren iets te ondernemen? Kom dan eens langs bij de tienerdienst! We gaan tegelijk met de kleintjes naar onze eigen ruimte. We maken het allerlaatste stukje van de gewone kerkdienst mee, want dan kunnen we met de zegen van God weer naar huis.
Elke keer hebben we een thema waar we over praten, discussiƫren of collages over maken. Er is ruimte voor jouw mening!

De tienerdiensten kun je zo bezoeken! We komen meestal de laatste zondag van de maand bijeen. (tenzij het vakantie is)
We staan als leiding open voor ideeƫn en suggesties, dus vertel ons wat je kwijt wilt, wat je anders wilt, of wat je nog mist in onze gemeente!