Overzicht van diensten:

• Donderdag 18 april om 19:30 uur – Witte donderdag: Wij vieren met elkaar het avondmaal met elkaar aan tafel. Wij herdenken met zijn allen het laatste avondmaal dat Jezus met zijn discipelen heeft genomen voor hij gevangen werd genomen. (Voor iedereen zal er een liturgie aanwezig zijn)
  • Vrijdag 19 april om 19:30 uur – Goede Vrijdag: Samen herdenken wij dat Jezus gekruisigd werd. De paaskaars zal worden gedoofd en samen met de gedoofde kaars verlaten wij in stilte de kerkzaal
  • Zaterdag 20 april om 19.30 uur – Stille zaterdag: De kerkklokken zwijgen op deze dag. Wij proberen in stilte de kerkzaal te betreden.
  • Zondag 21 april om 09.30 uur – Pasen: Het is feest!!! Wij vieren dat Jezus is opgestaan uit de dood. De paaskaars 2019 zal in ons midden komen te staan.

De stille week