Voor verhuur van het gebouw of het reserveren van ruimtes voor vergaderingen kunt u per e-mail opnemen met:

beheer@pelikaankerk.nl.

De vrijwilligers die regelmatig in de Pelikaankerk vergaderen moeten zelf (afgepast) koffie en thee zetten. Bij gebruik van de kerk of een van de zalen graag de ruimtes precies zo achterlaten als u ze bij aankomst aantrof. Na afloop de gebruikte kopjes e.d. weer afwassen en opbergen.

Het beheer van de agenda, zorg voor verwarming, sleutels en het onderhoud wordt verzorgd door de kerkrentmeesters. Reserveringen liefst een week van te voren doorgeven. Uw mail kan naar:
beheer@pelikaankerk.nl (bij calamiteiten 06 – 16 274 299). Voor vragen of opmerkingen mag u altijd uw kerkrentmeesters benaderen.