Bent u op zoek naar een ruimte voor uw vergaderingen of bijeenkomsten, dan bent u bij de Pelikaankerk aan het juiste adres.

De Pelikaankerk biedt verschillende ruimtes aan om samen te komen met gezelschappen, zowel grote groepen als kleine groepen.

Ook is de Pelikaankerk een ideale locatie voor het geven van muzikale bijeenkomsten. De mooie akoestiek van het gebouw geeft een fijne locatie voor zowel het oefenen als het uitvoeren van uw muzikale stuk.

Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig om de groepen van koffie en thee te voorzien of zelfs van een hapje eten.

Wilt u een ruimte huren of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en kosten, dan kunt u contact opnemen via beheer@pelikaankerk.nl